15
Ju
Navigacione mape za android sistem
15.06.2014 12:33

Najnovije GPS Mape Evrope Navteq - GPS Mapa Evrope 2013.q3 su kompletno prilagođene svim novijim modelima Android navigacija za Android telefone i tablet računaresa android sistemom ali i za iPhone, iPad i iPod uređaje. Ove mapesu vrlo su detaljne i imaju opciju navodjenja do kućnih brojeva.

Izmedju ostalog, uradjene su i specifične TopMap 2013.09 GPS Mape samo za Rumuniju,Sloveniju i Mađarsku.

Najnovije GPS mape za android navigacije su detaljne, navode do kućnog broja i prilagodjene su svim uredjajima sa android sistemom.

Zanimljivo je da najnoviji Here mapset 2013.q3 ima i kompletnu rutabilnu GPS mapu Kosova, koja će posebno koristiti tamošnjim korisnicima.

Nova HERE GPS Mapa Srbije i POI tačke su do sada najkvalitetnije verzije Navteq GPS Mape Srbije. Za razliku od ranije, novo izdanje Navteq, koja je zauzimala oko 7.2MB memorije, nova mapa je veličine od 9.85 MB i sadrži zavidan broj izmena putnih mreža, objekata i POI tačaka. Pokriva oko 90% ukupne putne mreže u Srbiji.

U ponudi je 45 zemalja među kojima je najnovija GPS Mapa Srbije , a tu su i sve zemlje bivše Jugoslavije i Balkana, Zapadne Evrope, Istočne Evrope, Skandinavije, Rusije i Velike Britanije.

Napomena: Najnovije GPS mape se mogu upotrebljavati i kod iGO My WayNavigacija za iPhone kao i da je korišćenje GPS navigacije na mobilnim telefonima besplatno. Skrivenih i naknadnih troškova – nema.

Ovaj servis podržava sledeće države: Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Bosna, Bugarska, Česka, Crna Gora, Finska, Francuska, Gibraltar, Grčka, Hrvatska, Holandija, Italija, Island, Irska, Kipar, Kazahstan, Litvanija, Letonija, Lihtenštajn, Luksemburg, Makedonija, Madjarska, Moldavija, Monako, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Rusija, Rumunija, Srbija, San Marino, Slovenija, Slovačka, Španija, San Marino, Švedska, Švajcarska, Turska, Ukrajina, Ujedinjeno kraljevstvo, Vatikan.

Najnovije GPS mape za android navigacije se odlikuju detaljima, preciznošću i sigurnošću. Obično su rutabilnedo samih kučnih brojeva i prilagodjena Android telefone i android tablet računare.

iGO MyWAy i iGO Primo 2.40.

Treba još pomenuti i sisteme za android navigaciju kao što su iGO MyWAy i iGO Primo 2.40. Instaliranje ovih softvera je 100% bezbedno i ne narušava rad telefona!

Sa novim softverom iGO Primo 2.40 koji podržava sve rezolucije mobilnih telefona , navigacioni softver možete imati na celom ekranu. Bilo koja verzija androida podržava ove aplikacije koje će u svakom slučaju raditi kvalitetno.

 

Navigacija iGO ne traži vezu sa internetom ,funkcionise preko GPS prijemnika pa je upotreba potpuno besplatna.

Plaćanje za aplikaciju ili besplatni servisi?

NNG proizvodi softver za GPS navigacije koji su visokog kvaliteta , sa dobrim grafikama i preciznim navodjenjem imaju problema sa distribucijom pa ih nema na Play Store-u, a u Srbiji ju je veoma teško nabaviti. Oni uporni, nabave je na neki ilegalni način, putem Torenta, i drugih sajtova sličnenamene.

Pošto ova aplikacija košta, možda neće ni biti mnogo popularna kada dospe na Play Store, zbog niske platežne moći građana Srbije. Neka istraživanjapokazuju današi gradjani još nisu spremni da plaćaju za softver, pa podrške našoj zemlji gde spada i jezik, izostaje, naročito pošto je pokazan i vosok stepen piraterije.

Postoji nekoliko načina kupovine android aplikacija za navigaciju. Najpre, postoji mogućnost kupovine mape za određenu geografsku lokaciju jednokratno ili kupovina sa doživotnom licencom. U okvitu ovog plaćenog paketa, nove mape i inovacije se dobijaju bez dodatnih plaćanja.

Na primer, mapa za navigaciju za jugoistočnu evropu košta oko 50 do 60 evra a njena veličina semeri gigabajtima.

Na kraju, kada se pitate da li da za aplikaciju platite, daje besplatno preuzmete ili dodjete do cilja piraterijom, možda će Vam biti zanimljivo da se prisetitie da kreiranje i ažuriranje ovih aplikacija košta dosta para i vremena.

 

Comments


Datenschutzerklärung
Create your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!